Handige links

Hieronder een aantal keuzes om u snel op weg te helpen, klik op de plaatjes om verder te gaan.
Menu
Op de menukaart van restaurant 'De Griek' staat voor ieder wat wils! U kunt hier de menukaart downloaden en alvast een keuze maken wat u wenst te eten tijdens uw bezoek. U kunt hier ook...
Reserveren
Reserveren bij de Griek Mijdrecht kan via telefoonnummer 0297 288 440. Openingstijden Het restaurant is dagelijks geopend van 17:00 tot 22:00 uur Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten.
Foto’s ‘De Griek’ Mijdrecht
Om een goede indruk te geven van het restaurant, hier een aantal foto's

Restaurant ‘De Griek’ Mijdrecht

Na de langdurige verbouwing kunnen we zeggen dat restaurant ‘De Griek’ in Mijdrecht er één is om door een ringetje te halen. Koste nog moeite zijn gespaard om van het restaurant een gezellig plek te maken om samen met familie, vrienden, kennissen, of collega’s lekker te gaan eten en te genieten van de Griekse keuken.
Kostas de eigenaar loopt al heel wat jaartjes mee in de  horeca en heeft zijn sporen al verdient. Zijn voorgaande plek was Grieks café FREDDO waar hij mede eigenaar van was.  Toen mogelijkheid zich voor deed om de griek in Mijdrecht over te nemen, bedacht hij zich geen moment.
Het resultaat is er dan ook, een mooi, warm en gezellig restaurant die met de tijd is mee gegaan en de uitstraling van nu maar met de de smaak die je van de Griekse keuken mag verwachten.

Google reviews van ‘De Griek’

Wat vinden de gasten van ons restaurant.